Menu Close

page_title_testimonials

我家膽小如鼠的芝娃娃第一次入住狗酒店,多得D哥哥姐姐經常細心安慰和抱抱,又時常update佢D相比我,令我可以安心遠行!多謝犬工房酒店!

Ms Rowena Hui (芝娃娃-Milo)

呢度真係好正,更多謝老闆過黎請狗狗食野…… 我地会再黎開party 嘅!

Teresa Lo

這?的哥哥姊姊很好很細心,有一班好的員工很重要,誠意推介dogroom hotel!

‎Candy Cheng

我的狗狗怕陌生,難適應新環境,但見到工作人員盡力去協助安撫及陪伴狗狗,我和丈夫都覺得很安慰,也感覺到工作人員對狗狗們的愛心和細心。很欣賞犬工房酒店的 CCTV 裝置,讓主人可以隨時見到狗狗的活動情況,很放心!

冼太 (柴犬 - 叻女)

呢度D姐姐哥哥都好有愛心同耐性,又有CCTV可以隨時睇到狗狗,又會每日都有whatsapp報告狗狗狀況,家長會好放心!

Ms Hong (八哥-波波)

有愛心!每一位員工對任何狗狗都有耐性又錫狗!幸好在緊急情況下犬工房可以搵到位置比兩隻狗狗入住!100個讚!

Jaime Pang

BuBu 住咗7晚,姐姐很有愛,不時whatsapp近況,BuBu還可以客串做hotel manager,我們都很放心!

Elena Lam

職員哥哥姐姐們好nice, 第二次過嚟問嘢買嘢,佢哋都好有耐性回答問題;環境好乾淨,地點方便我哋呢班觀塘區居民。

Stephanie Lai (玩具貴婦TeaTea)

環境舒適、幽雅,適宜狗狗住的好地方!

Mr Lui (西施-BB, 松鼠-Belu)

職員哥哥姐姐們好nice,第二次過嚟問嘢買嘢,佢哋都好有耐性回答問題;環境好乾淨,地點方便我哋呢班觀塘區居民。

Stephanie Lai